9 nye lifte til CITO

Den jyske materieludlejer CITO har modtaget 9 nye personlifte fra TIME Danmark. Ordren er del af en omfattende fornyelse og udvidelse af hele maskinparken, som CITO foretager i 2015 for at virksomheden også i fremtiden kan tilbyde de lifte, industrien og byggeriet efterspørger.

Ordren omfatter fire trailerlifte fra Dinolift, tre saxlifte fra Skyjack, en spiderlift fra Hinowa og endeligt en 24-meters bilmonteret Versalift VTX-240, som TIME Danmark selv producerer på fabrikken i Farsø.

Versalift VTX-240

Ordren på personlifte blev oprindeligt til, fordi CITO oplevede en stor efterspørgsel blandt vinduespudsere, malere, teknisk forvaltning og andre kundegrupper for den nye bilmonterede Versalift VTX-240. Versalift VTX-240 er en personlift fra TIME Danmark, der udmærker sig ved at have hele to bomme, som åbner op for helt nye arbejdsopgaver.

”Liften kan arbejde med helt vertikal nedre bom og helt horisontal øvre bom og således parkere helt tæt ved bygninger, hvorfra den kan nå 11 meter op og 12,5 meter ind over forhindringer. Med helt vertikal øvre bom kan den give adgang til arbejde i 24,2 meters højde – og arbejde helt ned til 3,3 meter under køretøjets niveau,” forklarer Axel Rask, salgschef i TIME Danmark.

CITOs Versalift VTX-240 er monteret på Mercedes-Benz Sprinter-chassis og kan betjenes af førere med et almindeligt B-kørekort. Betjeningen er på trods af liftens avancerede design overraskende simpel, idet liften er udstyret med automatiske funktioner til opsætning og sammenpakning.

Nye trailerlifte i maskinparken

Peter Fischer Kjær var tidligere på året på besøg hos Dinolifts fabrik i Loimaa i Finland sammen med afdelingsleder Johnni Næsted – og de var begge meget imponerede over det, de så. De havde derfor ikke de store bekymringer over at købe trailerlifte fra en for dem helt ny producent.

”Vi var klar til at prøve noget nyt, og Dinolifts produkter er af en høj kvalitet, der absolut måler sig med de bedste på markedet for trailerlifte. Derudover har de en meget brugervenlig og intuitiv betjeningsflade, som naturligvis tiltaler mig som udlejer,” fortæller Peter Fischer Kjær fra CITO.

Troværdig leverandør

For Peter Fischer Kjær var det vigtigt at vælge en lokal leverandør som han oplevede som troværdig.

”Jeg var meget imponeret over hele TIME Danmarks setup – og deres produktsortiment er af høj kvalitet og bredt nok til at dække alle de behov, jeg havde, ” sagde Peter Fisher Kjær.

CITO modtog alle liftene i starten af august. De har allerede været udlejet til adskillige kunder, der alle har taget rigtig godt imod de nye produkter.

Fakta

CITO udlejer skurvogne, stilladser, forskalling, lifte og andre maskiner til byggeriet, industrien og det offentlige og er en af Midtjyllands største udlejere med 6 afdelinger fordelt i Randers, Viborg, Silkeborg, Skanderborg, Holstebro og Herning.

TIME Danmark fra Farsø forhandler og producerer personlifte og er eksklusiv dansk leverandør af det egenproducerede mærke Versalift samt mærkerne Ruthmann, Dinolift, Skyjack, Hinowa og Almac.

Orden består af:

3x Dinolift 120 T

1x Dinolift 210 XTB II

2x Skyjack 3226

1x Skyjack 8841 RT

1x Hinowa LightLift 17.75

1x Versalift VTX-240

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *