Hinowa lifte

Hinowa bæltelifte

Hinowa er et italiensk firma, som er specialiseret i at fremstille maskiner og udstyr, samt bæltelifte. Firmaet blev startet i 1987, og siden da har det været et ledende firma, med innovative løsninger som kan tilpasse sig kundernes behov, og gøre det nemt at arbejde i højder – med lifte.

Versalift Denmark distribuerer Hinowa produkter i Skandinavian, og er eneforhandler af Hinowa på det danske marked, af deres brede produkter (understel på larvebånd, minidumpere, spiderlifte på larvebånd, gaffeltrucks og mandskabslifte på køretøjer). Hinowa er desuden også ISO 9001:2000-certificeret.

Bælteliftene sælges til industri, håndværk og maskinudlejning, og vi tilbyder følgende, hos Versalift Danmark:

Bæltelifte (larvebåndslifte): Spiderlifte på undervogn med larvebånd med 14 – 26 meters arbejdshøjde

Understel på larvebånd – 100 modeller med en kapacitet fra 0,5 til 30 tons

Versalift Denmark servicerer også Hinowa minidumpere.

Lift fra Hinowa
Lithium Ion lifte fra Hinowa

Hvorfor vælge Hinowa?

Hinowas lifte er designet til at gøre dit arbejde endnu nemmere, uanset sitiuationen. En af fordelene ved Hinowas lifte er, at de giver dig stor sikkerhed og stabilitet, samt gør dit arbejde i luften nemmere og hurtigere at udføre. Derudover, er den kompakte størrelse af liften et stort plus, som gør at den ikke fylder ret meget på mindre arealer. Den hjælper dig til at komme op højder, indendørs såvel som udendørs.

Det revolutionerende selvstabiliserende system og det fjernbetjente kontrol med display giver dig mulighed for at arbejdet kan blive udført på en sikker måde – hver gang – samt du undgår at tilføre skade på overfladen oå bygningen, som maskinen arbejder i. 

Lithium-ion-batteripakken tilbyder enorme fordele, i forhold til energi effektivitet på liften. Disse batteripakker behøver ikke elektrisk tilslutning. 

Alle disse funktioner, kombineret med en arbejdshøjde op 13 til 33 meter betyder,  at Hinowas lifte kan tilpasse sig dine behov, uanset din beskæftigelse (bygge- og rengøringsfirmaer, malere, renovatører, vedligeholdelsesarbejdere og gartnere). 

Se nedenfor, hvilke produkter vi tilbyder på det danske marked. 

Bi-energi og anvendelighed

Der er et øget fokus på energiforbrug, og mere effektive systemer er af særlig interesse i hele verden. Hinowa dedikere mange ressourcer til at udvikle grønne løsninger, og derfor, monteres deres lifte med bi-energi teknologi. Fordelen ved netop denne teknologi er, at Hinowas lifte kan blive monteret med både el- og dieselmotor for at mindske CO²-udledningen. Dette, vil sikre dig høj ydeevne og pålidelighed, uanset arbejdssituationen. 

Du vil opleve høj autonomi og produktivitet med en bi-energi lift, og batterierne i elmotoren kan oplades når som helst. Motoren er kun tændt, når maskinen bevæger sig, grundet Start & Stop teknologi. Uanset hvilken motor der bruges (diesel eller el), vil du opleve støj reduktion, som gør arbejdssituation mere behagelig. Liften behøver ikke elektrisk kabel, grundet den elektriske motor. Dermed, vil du opleve ekstrem manøvredygtighed med denne lift.

Hinowa’s lifte er meget anvendelig på de følgende beliggenheder:

  • Lufthavne
  • Indkøbscentre
  • Historiske bygninger
  • Museer
  • Hoteller
  • Butikker
  • Industrihaller
  • Forlystelsesparker
  • Parker og anlæg

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, eller book en gratis live demo nedenfor.

Bi energi lifte fra Hinowa

BOOK EN GRATIS DEMO

Hinowa LightLift 15.70 IIIs

Kontakt os for et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os ved eventuelle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Scroll to Top