IPAF-kursus

Sikkerhed ved brug af lifte

Hos Versalift Danmark går vi meget op i din sikkerhed, ved brug af lifte. Derfor, tilbyder vi IPAF-kursus til lift operatører, som instruerer og vejleder dig og dine medarbejdere til sikker brug af lifte. Undervisningen tilbydes enten på dansk eller engelsk, og kurset kan tages hos Versalift i Farsø, eller hos kunden. hvis man ønsker dette. På kurset vil du og dine medarbejdere blive undervist i korrekt og sikker brug af Lastbillifte, Bomlifte og Saxlifte.

Vores kursuskoncept bygger på et aktivt medlemskab af IPAF. IPAF står for ”International Powered Access Federation”, og er en brancheorganisation, der arbejder målrettet for sikker og effektiv liftbetjening gennem kvalificeret træning og undervisning. IPAF er vores brancheorganisation, der beskæftiger sig med træning og undervisning af liftoperatører. IPAF har fuld fokus på dine medarbejderes sikkerhed og effektivitet.

Teoretisk og praktisk prøve

IPAF-kurset er opbygget efter en todelt prøve, som du i løbet af dit dagskursus vil få viden om, og indsigt i, således du kan bestå prøven. Det indebærer en teoretisk og en praktisk prøve, som skal bestås. Når prøven er bestået, vil du modtage et certifikat for bestået kursus, samt et PAL-kort (Powered Access License), en logbog og en sikkerhedsguide til brug af lifte. Dit PAL-kort vil være gyldigt fra dagen det er udstedt og fem år frem, og passer til de kategorier af kurset, som kunden har bestået – dette kan bruges i den daglige arbejdsdag.

To sproget undervisning

Der opleves et stadigt stigende krav til, at liftoperatører – national såvel som på tværs af landegrænser – får kvalificeret uddannelse. Uddannelsen skal have fokus på sikkerhed og effektivitet. Derfor tilbydes undervisningen på dansk såvel som på engelsk, alt efter den individuelle persons behov. Arbejder man som operatør af lift på tværs af landegrænser, er det vigtigt, at man kan fremvise et gyldigt PAL-kort. Vi tilbyder derfor, at man kan vælge mellem tre forskellige kategorier, således man får netop den træning, som man har behov for, og som passer til den individuelles arbejdsansvar. 

Vi udbyder kurser i 6 forskellige kategorier. Som udgangspunkt uddannes den enkelte deltager udelukkende i den eller de kategorier, der arbejdes med i det daglige.

Kursus og priser

Vi kan tilbyde:
Et dagsforløb på over 7 timer, med kurser i 6 forskellige kategorier. Dette afsluttes med en teoretisk og praktisk prøve, og afvikles enten hos kunden eller i Farsø. Undervisningen tilbydes på enten dansk eller engelsk, alt afhængigt af jeres behov.

Priser:
1 Kategori 2024 kr.
2 Kategorier 2921 kr.

Praktisk uddannelse

Scroll til toppen