Ny el-knækarm fra Skyjack med roterende jib

Canadiske Skyjack er nu klar til at præsentere deres nye Skyjack SJ30 ARJE – en 11 meter eldrevet bomlift med knækarm. Skyjack SJ30 ARJE er en unik maskine for Skyjack, idet det er selskabets første elektrisk drevne bomlift og den første lift, der er udstyret med en roterende jib-arm.

Skyjack SJ30 ARJE er designet til trænge arbejdsforhold, da liften med sin smalle bredde på kun 1,19 m og en snæver drejeradius på 1,55 m kan komme til overalt indendørs. Liften har en maksimal arbejdshøjde på 11 meter, en op-og-over frihøjde til hovedbommen på 4 meter og en maksimal kapacitet i kurven på 227 kg.

Den roterende jib-arm er den helt store nyhed i Skyjack SJ30 ARJE, som giver operatører helt unikke muligheder for at nå nærtliggende arbejdsområder uden at skulle flytte hele maskinen. SJ30 ARJE er udstyret med 180° jib-rotation og har samtidig 180° kurve-rotation. Selve liften kan rotere 355°.

”Mange fabrikker og lagerbygninger har snævre korridorer og generelt begrænset med plads, der i sidste ende stiller krav til, at en lift kan nå op og over forskelligartede forhindringer. SJ30 ARJE er perfekt til de fleste arbejdsopgaver over forhindringer i op til 9 meters højde og er samtidig et godt valg til brug i snævre områder takket være de kompakte dimensioner og den smalle drejeradius”, siger Tonny Harritz fra TIME Danmark.

Skyjack SJ30 ARJE er den første eldrevne bomlift fra Skyjack, men Skyjack har mange års erfaring med eldrevne søjle- og saxlifte og har derfor været i stand til at optimere både batteri og oplader. Liften kan således køre i lang tid, før det igen er tid til at oplade den – og opladningen sker hurtigt.

”SJ30 ARJE passer godt ind i vores produktprogram og dækker virkelig nogle af de behov for en eldrevet bomlift, vores kunder har. Vi er sikker på, at liften vil være interessant for både liftudlejere og industrivirksomheder”, siger Tonny Harritz.

Om TIME Danmark

Liftvirksomheden TIME Danmark, med hovedsæde i Farsø og serviceafdelingen i Hedehusene, er eksklusiv Skyjack-forhandler i Danmark og har været det siden 2015. TIME Danmark producerer selv bilmonterede personlifte under Versalift-mærket og forhandler derudover eksklusivt personlifte fra Ruthmann (lastbillifte), Skyjack (søjle-, bom- og saxlifte), Dinolift (trailer-, bom- og bæltelifte), Hinowa (bæltelifte) og Almac (terrængående saxlifte). TIME Danmark servicerer selv alle ovenstående mærker af lifte samt lifte af andre fabrikanter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen