Ny lift revolutionerer udlejningsbranchen

Ny mandskabslift fra TIME Danmark giver brugere uden stort kørekort adgang til hidtil uhørt stort arbejdsområde, der tidligere kun har været forbeholdt større, tungere liftkøretøjer.

TIME Danmarks nyeste lift sætter nye standarder for mandskabslifte til udlejningsbranchen. Takket være en ny, speciel bomkonstruktion giver liften operatører adgang til et større arbejdsområde, end det tidligere har været muligt at nå uden at genere medtrafikanter. Liften er derfor særdeles velegnet til arbejde i højder i byer, hvor det ellers kan være svært at parkere uden at forstyrre trafikken.

Alle kan være med

Liftkøretøjet, en Versalift VTX-240 monteret på Mercedes Benz Sprinter eller Nissan Cabstar, vejer under 3,5 ton og kan derfor benyttes af førere med almindeligt kørekort. De får nu adgang til arbejdshøjder på op til 24 meter – og får med den nye bomkonstruktion mulighed for at nå 11 meter lodret op og 12,5 meter vandret ud. Det er muligt, fordi der er to teleskopbomme med et bevægeligt midterstykke imellem. Det bevægelige, patentanmeldte midterstykke er lidt af en revolution, som sikrer klassens bedste udrække.

”De to teleskopbomme gør, at brugere af liften kan nå direkte op og ind over bygninger med liften parkeret i eksempelvis en gyde. Derfor er den perfekt til brug i en kompakt bymidte, hvor pladsen ellers kan være for trang for andre lifte,” udtaler Axel Rask, salgschef i TIME Danmark.

De to teleskopbomme i kombination med midterstykket muliggør endvidere, at liften kan arbejde i et niveau under jorden og eksempelvis bruges til lettere inspektioner af broer og kajkanter ved havnefronter.

Sværvægter

Selvom både lift og køretøj er fleksibel og mobil er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Bommene er konstrueret af højstyrke stål, der sammen med to solide sæt støtteben sikrer stabile og sikre arbejdsbetingelser for brugere.

”Stabiliteten er helt i top. For operatørerne betyder det helt konkret, at de vil have en mere stabil og sikker arbejdsoplevelse i kurven, der ikke vil gynge i samme grad, som den vil i et billigere produkt,” siger Axel Rask.

Avanceret styring

De teknologiske fremskridt kendetegner ikke kun bomkonstruktionen. Også den elektrohydrauliske styring er banebrydende. Liften har den mest avancerede styring blandt lifte i kategorien 24-meter. Flere smarte funktioner assisterer operatører med opsætning og nedtagning, der således foregår automatisk.

”På den måde sikrer vi, at operatørerne kun skal bruge tid og energi på det arbejde, de rent faktisk skal udføre fra kurven,” siger Axel Rask.

Yderlige oplysninger

Axel Rask, salgschef hos TIME Danmark

Tlf.: (+45) 25 11 34 33

E-mail: axelr@time-danmark.dk

Om TIME Danmark

TIME Danmark, et datterselskab af amerikanske TIME Manufacturing Company, producerer og monterer mandskabslifte på køretøjer fra selskabets fabrik i Farsø. Kunderne er danske og europæiske elselskaber, kommuner, vejvæsener, maskinudlejningsfirmaer og andre virksomheder, der har et behov for mobile løsninger til arbejde i højder. Brandet VERSALIFT er verdens mest solgte lift til montering på kassevogn og Europas mest solgte bilmonterede lift.

Skriv en kommentar

Scroll to Top