Nye topmoderne liftbiler til SEAS-NVE

Fra venstre ses: Stefan Henriksen, Hessel Kim Mogensen, SEAS-NVE Christian M. Larsen, SEAS-NVE Axel Rask, TIME Danmark.

TIME Danmark har netop leveret den hidtil største ordre til Danmarks største kundeejede Energiselskab SEAS-NVE med 375.000 andelshavere. Det innovative SEAS-NVE leverer ikke kun strøm til deres andelshavere, der hovedsageligt er bosiddende i Vest- og Sydsjælland, men også til kunder overalt i Danmark. De beskæftiger ca. 800 ansatte, som er lige fordelt mellem hovedsædet i Svinninge og afdelingen i Haslev, siger kommunikationskonsulent Jacob E. Rasmussen, og tilføjer at firmaet i år fejrer 100 års jubilæum.

I de sidste to år har SEAS-NVE arbejdet med indkøbet af de 5 nye moderne liftbiler. Det har været et meget tæt samarbejde mellem TIME Danmark og montører, teamledere, værksted og indkøbsafdeling hos SEAS-NVE. Vi indsamlede kravene fra montørerne og fik demonstreret forskellige løsninger, drøftede flere muligheder og valget faldt til slut på Versalift monteret på Mercedes Benz Atego, fra Ejner Hessel, Holbæk, siger Teamleder Christian Mosegaard Larsen, der fortsætter: Sammen med TIME Danmark har vi nu fået designet en fremtidssikret lift.

De 5 nye lifte er 100 % ens i opbygningen, da det har været vigtigt for os, at få skabt en løsning fortrinsvis til anlæg og servicering af gadelys, som alle vores montører som kan bruge nu og fremadrettet.

Liften er en 100% dansk produceret lift, som produceres på TIME Danmarks fabrik i Farsø. Modellen er en Heavy Duty model, som både monteres på kassebiler og på lastbiler. Liftmodellen har været på markedet i godt 2 år, og har været en kæmpe salgssucces både i Danmark men også eksportmarkedet, siger salgschef Axel Rask, der har haft ansvaret for at designe løsningen til SEAS-NVE.

SEAS-NVE valgte den unikke skabsløsning TIME Smartbox, der er opbygget som en sandwich konstruktion af både glasfiber udvendig og indvendig, med 25 mm fast skum. Dette giver en fantastisk isoleringsevne, og forhindrer kondens indvendig i skabene, som kan skade både værktøj og reservedele. Løsningen SEAS-NVE valgte har vertikale låger, som kendes fra sidelågerne på moderne busser. Dette giver montørerne et fantastisk overblik over både værktøj og dele som bruges til de forskellige arbejdsopgaver. TIME Smartbox er blevet en stor succes ikke bare i Danmark, men også på det belgiske, norske og svenske marked, og fornyligt har der også åbnet sig et marked i Tyskland, siger salgschef Axel Rask. Skabene er ligesom liftene produceret af TIME Danmark i Farsø.

Både skabene og førerhuset er special indrettet med Sortimo bilinventar, som også forhandles af TIME Danmark. TIME Danmark i Farsø er en del af TIME Export som i alt beskæftiger ca. 100 ansatte, der er fordelt på 3 forskellige lokationer i Farsø.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *