ØVRIGE PRODUKTER

Ruthmann

En lastbillift i en klasse for sig

VERSALIFT Denmark forhandler og servicerer lastbillifte fra Ruthmann i Skandinavien – og Ruthmann forhandler og servicerer VERSALIFT i tysktalende lande. Ruthmann er en moderne og innovativ liftproducent, der opererer med stor succes såvel nationalt som internationalt. De to brands STEIGER ® og CARGOLOADER ® er kendt verden over. Sortimentet fra Ruthmann byder på lastbillifte med arbejdshøjder fra 22 til 90 meter.

Skyjack

Selvkørende mastlifte, saxlifte og bomlifte til industri og byggesektoren

Canadiske Skyjack producerer selvkørende mastlifte, saxlifte og bomlifte målrettet byggesektoren og er et populært valg verden over til maskinudlejning på grund af Skyjacks høje kvalitet og pålidelighed. VERSALIFT Denmark forhandler, supporterer og servicerer det fulde produktprogram fra Skyjack i Danmark.

Hinowa

Bæltelifte (larvebåndslifte) til industri, håndværk og maskinudlejning

VERSALIFT Denmark distribuerer HINOWA-produkter i Skandinavian og er eneforhandler af HINOWA på det danske marked. HINOWA er en innovativ italiensk producent af maskiner og udstyr monteret på bæltekøretøjer og har en bred vifte af produkter (Understel på larvebånd, minidumpere, spiderlifte på larvebånd, gaffeltrucks og mandskabslifte på køretøjer). HINOWA er ISO 9001:2000-certificeret.

VERSALIFT Denmark forhandler:

  • Bæltelifte (larvebåndslifte): Spiderlifte på undervogn med larvebånd med 14 – 26 meters arbejdshøjde
  • Understel på larvebånd – 100 modeller med en kapacitet fra 0,5 til 30 tons

VERSALIFT Denmark servicerer også HINOWA minidumpere.

Almac

Italienske Almac producerer selvkørende, terrængående saxlifte monteret på bælteundervogne. VERSALIFT Denmark forhandler, supporterer og servicerer Almac i hele norden.

De nyeste modeller fra Almac (-BL) har nivellerende undervogn i begge retninger, så du kan bruge saxliften på ramper, bakker og andre skrånede eller ujævne terræner. Med en konventionel saxlift er du begrænset til at bruge maskinen på helt plane underlag.

Maskinerne er anvendelige til flere forskellige arbejdsopgaver både indenfor og udenfor, heriblandt;

Professionelt havearbejde

Arbejde på byggepladser

Vedligeholdelse af facader på bygninger