Pickup – Et kompakt køretøj

Populært produkt i lande som England og Sverige

Pickups har længe været et populært produkt i lande som England og Sverige. På det seneste, har flere lande i EU fået øjnene op for mulighederne med en Pickup. Fordelen ved pickups fremfor vans og almindelige chassis opbygninger er, at en liftløsning på en Pickup er let og kompakt, og er meget anvendelig i parker og småstier samt off-road, som ellers er svært tilgængelige, for andre liftkørertøjer.

Vi har historisk set solgt mange enheder til specielt England og Sverige, men der er nu et stigende salg til resten af Europa, hvilket gør at vi har ekstra travlt i vores produktion.

Fiat Doblo Versalift

Udvidet produktion

Grundet det store pres på produktionen, har vi været nødsaget til at bruge mere gulvplads og kapacitet til monteringerne på Pickups end normalt.  Det er dog en udfordring vi kun glæder os over for vi har et stærkt team i produktionen, og de kan skabe løsninger når salget galoperer, som vi ser det gøre nu.

Versalift er lig med kvalitet

Når du vælger en Versalift, er du sikker på at få et kvalitetsprodukt. Hos Versalift sætter i en ære i at sikre dig at dit liftekøretøj forbliver i arbejde i hverdagen og i mange år frem.

Vi er en højt kvalificeret arbejdsstyrke, der er dedikeret til at servicere kunder med høj kvalitet og præcision.

Produktionen arbejder i øjeblikket på højtryk for at efterkomme den stigende efterspørgsel på Pick ups. Disse opbygninger, der monteres i Farsø skal til Tyskland, Finland, Sverige og Østrig og gøre tjeneste.

Bilen som er det ideelle køretøj

Almindelig bil

En Pickup betragtes som en almindelig bil, og må derfor også køre de steder, lastbiler ikke må færdes. Den kræver kun et almindeligt kørekort. Den lette og anvendelige pickup er derfor praktisk på arbejdspladser, hvor tungere køretøjer ikke må køre.

Det ideelle køretøj til parker og stier samt i smalle gader

Med bilens lette vægt, vil det nu være muligt at tilgå smalle steder, uden at være til gene for andre, eller at skulle bekymre sig for, om bilen kan navigere rundt i de smalle gader.

Vi tilbyder lifte på pickups som Fiat Doblo eller Ford Ranger, alt afhængig af dit behov. Køretøjet kan tilbydes med en total vægt på 2,505 kg, og opbygningen giver endda mulighed for nyttelast på 200 kg og opefter.

Det ideelle køretøj til off-road

Der er også mulighed for off-road brug af bilen, og dermed er der ikke mange begrænsninger inkluderet med køretøjet. Det er nemlig stadig muligt at komme op i 15.5 meters arbejdshøjde, den solide VDTL-serie lift.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller book en gratis demo nedenfor.

Ford Ranger Versalift

BOOK EN GRATIS DEMO

... eller tag direkte kontakt til Axel og Jesper

Axel Rask

Axel Rask

Sales Manager, Scandinavia
+45 2511 3433
axelr@versalift.dk

Jesper Krogh Jensen

Sales Manager, Denmark
+45 2890 7953
jesperkj@versalift.dk

Scroll to Top