Pressemateriale

Vores pressemateriale

Her kan du downloade alt vores pressemateriale, såsom loger, firmapræsentation og organisationsdiagrammer, alt sammen i høj kvalitet.

Vi holder hele tiden hjemmesiden opdateret med nyheder fra Versalift, og alle disse kan du læse her.

Vi er meget opmærksomme på at opdatere hjemmesiden med alt nyt fra Versalift, så alle kan være opdateret om hvad der foregår hos os. Desuden, er vi meget stolte af vores historie, og dette er vores nyheder et repræsentativ af.

Hvis du er journalist og har eventuelle spørgsmål til os, eller blot ønsker en kommentar til artikel eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med info om virksomheden, og kommentarer til eventuelle nyheder som omhandler Versalift. 

Læs mere om dette nedenfor.

Vil du skrive om Versalift?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil skrive om Versalift

Pressemeddelelser

Find og download vores pressemeddelelser her. Fotos i høj opløsning er inkluderet i pressesættet.
 
Download (klik)Dato
100% fully electric VTL-120 Renault Master23-03-2019
 

Den gode historie

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at skrive om Versalift. Vi hjælper gerne, og stiller os meget gerne til rådighed med eventuelle kommentarer eller materiale. Hos os, kan du få ekspertviden indenfor Versalift – sammen bringer vi den gode historie.

Vi oplever hele tiden nyt og spændende hos Versalift, blandt andet har vi for nyligt fejret gylden milepæl, denne kan du læse mere om her. Vi er stolte af vores dygtige team, som har gjort denne milepæl muligt. 

Vi glæder os til endnu flere succeshistorier, og håber I vil læse med.