Smartbox

Innovativ værktøjsskab

Smartbox er en innovativ ny måde at tænke værktøjsskab til køretøj på, som er mere traditionelle løsninger overlegen på flere parametre. Smartbox isolerer og holder indholdet kondensfrit, er en langtidsholdbar løsning, kan skræddersyes til individuelle behov og kan fås med vertikale låger.

Med denne Smartbox er du sikret et innovativt værktøjsskab, med plads til alt hvad du har brug for. Hvis du kombinerer en Smartbox med en skabsindretning fra Sortimo, kan du også få endnu mere arbejdsplads med på farten.

Læs mere nedenfor, og bliv klogere på dette innovative design. Kontakt os gerne hvis du ønsker at vide mere, eller få et uforpligtende tilbud.

Versalift Smartbox Volvo
Smartbox fra Versalift

Det perfekte værktøjsskab

Den stærke, men lette, sandwich konstruktion isolerer værktøjsskabet og holder det kondensfrit. 

Som lukkesystem til skabe kan vælges:

Automatisk med hydrauliske hængsler og betjeningsknapper på siden af værktøjsskab.

Manuelt med hydrauliske hængsler og håndgreb på ydersiden af lågen.

Et isoleret værktøjskab/hus er forberedt for montage af f.eks. Sortimo skabsindretning. Befæstningsbeslag er indbygget i sandwichkonstruktionen. 

Helt unikt skabsdesign

Skræddersyet løsning

Fleksibiliteten er i konstruktionen giver stor frihed til individuelle løsninger, idet værktøjsskabene kan opbygges efter mål, som komplet “hus”. 

Vertikale låger

Skabslågerne åbnes vertikalt. Det har stor betydning, når du færdes i bytrafik – ingen låger åbnes ud i trafikken eller generer adgangen til skabene. 

Langtidsholdbart produkt 

Kombinationen af glasfiber og skum er mere traditionelle materialer som stål og træ overlegen. TIME Smartbox er et kvalitetsprodukt, der kan klare hårdt vejr og daglig brug.

Versalift Smartbox på Volvo

Kombiner en Smartbox med skabsindretning fra Sortimo, og få et perfekt værksted, hvor funktion og sikkerhed er i fokus.

Scroll to Top