Sortimo bilindretning

Autoriseret Sortimo forhandler

Versalift er autoriseret Sortimo forhandler og servicecenter via datterselskabet Bilindretning Nordjylland.

Tyske Sortimo producerer bilindretning af højeste kvalitet, som dagligt bliver brugt i utallige servicebiler rundt om i Europa. 

Med Sortimo får du overblik og fastsikring af dit værktøj. Sortimo er fleksibelt og kan således tilpasses til netop dine behov.

Det betaler sig at kontakte et professionelt team. 

Se nærmere på hvilke produktserier vi tilbyder nedenfor. 

Sortimo bilindretning 1
Sortimo Globelyst

Sortimo Globelyst

Globelyst er Sortimos allround-serie af bilindretning med komponenter, der kan sammensættes på utallige måder afhængigt af størrelsen på din varevogn og dine indretningsbehov.

Sortimo HD

Sortimo HD

HD er Sortimos hårdføre serie af bilindretning med robuste komponenter, der er designet til at modstå større belastninger.

Med Sortimo bilindretning har du mulighed for direkte adgang til arbejdsrummet, samt liften, helt uden at skulle stige ud af bilen – meget anvendelig i tæt trafik. 

Sortimo bilindretning

Vi indretter alle typer køretøjer med Sortimo værkstedsindretning.

Sortimo – en sikker løsning

Sikkerheden har første prioritet. Såvel din personlige sikkerhed som din værdifulde last. Sortimo har crashtestet produkterne i de seneste 30 år. Det giver tryghed har have Sortimo i ryggen.

Alle køretøjer – uanset mærke

Vi monterer på og i alle typer køretøjer, uanset mærke og type, og vi står klar med markedets bedste service. Vi tilbyder både standard løsninger og special løsninger til alle faggrupper.

Sortimo – en funktionel løsning

Sortimo’s innovative udvikling har udover sikkerhed også vægten i centrum. Den lave vægt har betydning for brændstoføkonomien og lasteevnen. 

Med udgangspunkt i kundens behov og køretøjets muligheder, tegnes forslag til indretning. Løsningsforslagene kan indeholde såvel indvendige som udvendige løsningsmuligheder.

Sortimo sprinter

Kontakt Bilindretning Nordjylland

Alex Nielsen

Alex Nielsen, Værkfører

Scroll to Top