Succesfuldt forhandlermøde for Time

Liftvirksomheden Time Export fra Farsø præsenterede torsdag en række nye liftprodukter for virksomhedens internationale forhandlere på et stort anlagt salgsmøde afholdt i Messecenter Vesthimmerland i Aars.

Generationsskifte
Per Cæsar Torp benyttede indledningsvist lejligheden til at informere samarbejdspartnerne om Times ledelsesmæssige generationsskifte, hvor han overlader ledelsen af Time Export-koncernen til tidligere vice- og økonomidirektør Kim Bach Jensen. Per Cæsar Torp forlader dog ikke Time helt, da han i stedet overgår til en nyoprettet chefstilling med det overordnede ansvar for koncernens salg og virksomhedsudvikling.

Vidensdeling
Mødet var velbesøgt at Times primært Europæiske netværk af liftforhandlere, og mere end 50 deltagere fra 22 lande var derfor repræsenteret på dagen. Foruden præsentationen af en række helt nye liftprodukter bød det internationale forhandlermøde også på mere generelle præsentationer såvel som træning i virksomhedens eksisterende program af bilmonterede lifte. Afslutningsvist fik deltagerne rig mulighed for at udveksle viden og erfaringer med hinanden igennem en serie af workshops, der understregede både fællestræk og forskelligheder på tværs af de Europæiske liftmarkeder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen