TIME Danmark bliver SKYJACK- og ALMAC-forhandler

TIME Danmark udvider fra dags dato sit sortiment til udlejningsvirksomheder med produkter fra canadiske SKYJACK, der producerer selvkørende mast-, sakse- og bomlifte til byggesektoren. Selvkørende sakselifte på bælteundervogne fra italienske ALMAC bliver ligeledes en del af produktprogrammet.

Det er nu muligt at købe selvkørende mast-, sakse- og bomlifte fra TIME Danmark. TIME Danmark bliver nemlig SKYJACK-forhandler i Danmark og styrker dermed sin portefølje af produkter målrettet udlejningsvirksomheder. SKYJACK producerer selvkørende sakse-, mast- og bomlifte og er et populært valg i byggesektoren verden over. SKYJACK giver sikker adgang til arbejde i op til 20 meters højde med sit brede udvalg af produkter, der er kendetegnet ved høj kvalitet og uovertruffen pålidelighed.

TIME Danmark tilbyder sikre løsninger til arbejde i højder og vil fremover i endnu højere grad end tidligere være i stand til at imødekomme særligt udlejningsvirksomheders mange behov og ønsker.

”SKYJACK passer godt ind i vores udlejningssortiment. Det er højkvalitetsprodukter med sikkerheden helt i top, som dækker nogle af de behov, som vores øvrige produkter ikke er i stand til,” siger Per C. Torp, administrerende direktør i TIME Danmark.

TIME Danmark vil også forhandle selvkørende sakselifte fra italienske Almac. Sakseliftene fra Almac udmærker sig ved at være monteret på en undervogn med larvebånd, som er mere skånsom overfor underlaget, fordi trykket fra maskinen bliver fordelt over en større kontaktflade end det er tilfældet ved eksempelvis 4 hjul.

TIME Danmark forhandler i forvejen bilmonterede mandskabslifte fra det egenproducerede mærke Versalift og fra tyske Ruthmann samt ”spider”-lifte på bælteundervogne fra italienske Hinowa.

Hvor Versalift tidligere henvendte sig næsten eksklusivt til energiforsyningsselskaber bevæger mærket sig – sammen med markedet for bilmonterede liftkøretøjer – i retning af mere udlejningsvenlige letvægts-køretøjer, som kan betjenes af førere med et almindeligt B-kørekort.

TIME Danmark lancerede således tidligere i år den innovative Versalift VTX-240 – en mandskabslift med to teleskop-bomme monteret på en Mercedes-Benz-ladvogn med 24 meters arbejdshøjde og markedets mest avancerede elektrohydrauliske styring.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen