TIME Versalift på Road Show i Holland

Succesfyldt banken på dørene

TIME har været på Road show i Holland og mødte kunderne med 6 top moderne Versalift modeller.

TIME har oprettet et datterselskab i Holland. TIME viste i sidste uge et udpluk af det brede VERSALIFT sortiment til potentielle nye kunder i Holland, på et succesfuldt Roadshow

“Vi er blevet hils velkommen” siger John Remmen, salgschef i TIME Nederland. ”Vi har besøgt et udvalg af potentielle kunder, og vi har med stor tilfredshed konstateret at kunderne har vist stor interesse for vores produkter, især modeller monteret på kassevogne.

Versalift “Road Show flåden” viste de 3 Versalift model linjer; Light, Medium og Heavy Duty. Fordelen ved en løsning hvor liften monteres på en kassevogn er det ”transportable værksted”. Det verdenskendte Versallift design; med hjælperamme og støtteben monteret under bilen gør det muligt at bruge Van-rummet fuldt ud til værksted og lager. Versalift designet tiltaler virkeligt vore hollandske kunder”, forklarer John Remmen.

 “Det er ikke kun topmoderne lifte vi tilbyder de hollandske kunder, men også Europas bredeste udvalg af liftmodeller” siger Per Torp, direktør, TIME International.

“TIME Versalift har produceret lifte siden 1965 og er i dag den største leverandør af lifte i Europa. Vi er innovatørerne, vi har erfaringen på den lange bane, og vi vinder ordrerne med vore Versalift når der ses på design, vægt, performance og kvalitet”, fortsætter Per Torp

“Vi havde fokuseret på det hollandske marked ved at etablere vort eget firma i Holland og vi er nu blevet bekræftet i, at det var den helt rigtige strategi” slutter Per Torp.    

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *