Liftcertifikat hos Versalift

Certifikat til lifte

Der opleves et stadigt stigende krav til, at liftoperatører – national såvel som på tværs af landegrænser – får kvalificeret uddannelse. Uddannelsen skal have fokus på sikkerhed og effektivitet. 

Med vores kvalificerede træning, sikrer du, at dine medarbejdere er klædt rigtigt på til brug af lifte. Vi stiller alt det nødvendige til rådigved, som skal bruges til udførelse af kurset. Træningen vil også forbedre jeres sikkerhed, øger produktionen og forbedre din skarphed, ved brug af lifte. Læs mere nedenfor, og bliv klogere på hvilke kategorier vi tilbyder kursus indenfor.

Liftcertifikat 1

Kursuskategorier

Vi tilbyder kursus indenfor de følgende kategorier:

Brancheorganisation og koncept

IPAF er vores brancheorganisation, der beskæftiger sig med træning og undervisning af liftoperatører. IPAF har fuld fokus på dine medarbejderes sikkerhed og effektivitet.

Konceptet for vores kursus bygger på et aktivt medlemskab af IPAF, hvilket står for ”International Powered Access Federation”, og er en organisation, som arbejder målrettet for sikker og effektiv liftbetjening gennem kvalificeret træning og undervisning.

Sikker brug af lifte

Under dagsforløbet, bliver de deltagende undervist i korrekt, og sikker brug af lifte. Dette kombineres med et bredt produktkendskab. Vi tilbyder 6 forskellige kategorier, men som udgangspunkt uddannes den enkelte deltager i den eller de kategorier, som der arbejdes med i sin dagligdag.

Kurset afsluttes med en teoretisk og praktisk prøve, som begge skal bestås. Herefter, udstedes der et certifikat, PAL-kort, logbog og sikkerhedsguide.

Liftcertifikat 3

PAL kort

I takt med markedets efterspørgsel og som et helt naturligt supplement til et stærkt og bredt produktprogram, er vi nu klar med et skræddersyet kursuskoncept, der klæder dine medarbejdere optimalt på. PAL-kortet (Powered Access License) er gyldigt i fem år. Kurset afvikles enten hos kunden eller i Farsø, hvor vi har optimale faciliteter til afholdelse af kurser. Undervisningen tilbydes enten på dansk eller engelsk. Kontakt os uforpligtende for et tilbud på et skræddersyet kursus til jer.

Scroll til toppen