fbpx

Versalift Grøn

Global opvarmning er en udfordring, som vi alle står over for i dag, og vi kan ikke vende vores blinde øje til de løbende ændringer i klimaet. VERSALIFT har taget vores ansvar alvorligt og som leder gennem innovation, har VERSALIFT konstrueret en serie af miljøvenlige liftløsninger.

Fra de første 100% elektrisk chassis-monterede lifte i verden, til den
mest alsidige hybrid løsning i branchen har VERSALIFT længe været de tekniske pionererne i branchen. Vi er stolte af at sige, at vi har den
største og mest omfattende serie af hybride og fuldt elektrisk drevne
lifte i dag.

Når forurenende kørsel er udelukket fra de indre byer, gågader, parker og andre områder, der er følsomme over for støjende og forurenende motorer, kan VERSALIFT tilbyde en lydløs og ikke-forurenende løsning for kunderne.

Hybridløsning

Den mest populære mulighed er hybrid-løsning, hvor et fossilt brændstof motorkøretøj er kombineret med en meget effektiv batteripakke der leverer strømmen til liften. Resultatet er en fuldstændig lydløs og ikke-forurenende liftdrift.

100% elektrisk 

Hvis omgivelserne er endnu mere krævende, vil vores fuldt eldrevne løsning dække det. Med denne løsning, kan opgaven udføres helt emissionsneutral, og med absolut ingen ulempe for nærliggende omgivelser. Jobbet er gjort fuldstændig lydløst.

Scroll til toppen