Grønne løsninger

Fælles klima udfordring

Vi må alle bidrage til at løse klimaudfordringen. Versalift har længe været de tekniske pionererne i branchen, så vi udviklede en 100% elektrisk chassis-monterede lift, som vi stolt viste frem til klimatopmødet COP 15 i København. 

Det viste sig hurtigt at markedet var klar til grønne tiltag i form af hybrid-løsninger og vi tilbyder nu de mest alsidige hybrid-løsninger i branchen, sideløbende med 100 % elektriske liftkøretøjer. Det falder fint i tråd med at der I de større europæiske byer konstant blive sat strengere krav til køretøjers udledninger. Især kravene til nedbringelse af CO2 udledning og støjniveau er i fokus.

VTL-120-elektrisk
VTL 120 Renault Master Elektrisk

Både 100 % elektriske og hybride løsninger

Når kørsel med fossildrevne køretøjer er udelukket fra de indre byer, gågader, parker og andre områder, der er følsomme over for støjende og forurenende motorer, kan Versalift tilbyde flere modeller 100% elektriske og emissionsneutrale, samt hydrid-løsninger, med absolut ingen gener for nærliggende omgivelser. 

Hybridsystemet er et miljøvenligt alternativ til en liftbil, der udelukkende betjenes af køretøjets dieselmotor.  Den elektriske motor reducerer mærkbart støj og eliminerer al CO2 udledning, der produceres af en dieselmotor, da denne er slukket under drift, og arbejdet kan udføres fuldstændig lydløs og ikke forurenende. Vi tilbyder forskellige hybridsystemer til både kassebiler, pick-ups og lastbiler, i både 12 og 48 volt konfigurationer og med enten Lithium-ion- eller VRLA GEL-batterier.

100% elektriske lifte fra Versalift

VTL 145-F Hybrid Sprinter

Hybrid løsning - også til eftermontering

En hybrid lift er en god løsning, hvis du ikke er klar til at gå all in på el. 

Næsten alle vores lifte kan tilbydes som hybrid. Det kræver kun, at der er tilstrækkelig nyttelast, da der skal tages højde for den ekstra vægt fra batteripakken. Kun ganske få modeller har ikke den overskydende nyttelast. 

Der er desuden også mulighed for eftermontering af Hybrid systemet, så hvis dit nuværende Versalift produkt er uden hybrid, men du ønsker dette, kan vi nemt opgradere din lift til hybrid.

Kontakt os, og bliv klogere på, om netop dit produkt har mulighed for eftermontering. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Det grønne valg

I de større europæiske byer bliver kravene til køretøjer stadig strengere. Især kravene til nedbringelse af CO2 udledning og støjniveau er i fokus.

Vores løsning til dette er at udstyre liftbilen med en elektrisk motor og en batteripakke; et hybridsystem.

Hybridsystemet er et miljøvenligt alternativ til en liftbil, der udelukkende betjenes af køretøjets dieselmotor. Den elektriske motor reducerer mærkbart støj og eliminerer al CO2 udledning, der produceres af en dieselmotor, da denne er slukket under drift.

Ved brug af en liftbil med et hybridsystem kan liftbilen køres med både dieselmotoren og den elektriske motor.

Batteripakker

Et lithium-ion-batteri har kapacitet til et dagligt behov og oplades natten over. Ydeevnen falder kun til 80% efter ca. 2.000 genopladninger, og afhængigt af kapaciteten, vejer batteripakken mellem 90 og 180 kg. Den elektriske motor og alle batteri-celler opbevares mellem førerhuset og tårnet, så der ikke mister værdifuld plads i kassevognen. GEL-batterier, som vi bruger til de lastbilmonterede hybridsystemer, er markant tungere og billigere end Lithium-ion-batterierne. Med lignende ydelse vejer lithium- ion-batterier kun en tredjedel til sammenligning. Batteripakker kan eftermonteres på de fleste Versalift liftbiler. 

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere!

Scroll til toppen