Hybridløsninger

Fælles klimaudfordring

Vi kan alle bidrage til at løse klimaudfordringen. Versalift har længe været de tekniske pionererne i branchen, og allerede i 2015 udviklede vi en 100% elektrisk chassis-monteret lift, som vi stolt viste frem til klimatopmødet COP 15 i København. 

Det viste sig at markedet var klar til hybridløsninger og vi tilbyder nu de mest alsidige batteridrevne lifte i branchen, såvel som liftbiler med alternativ drivkraft. Det falder fint i tråd med at der I de større europæiske byer konstant blive sat strengere krav til køretøjers emission. Især kravene til nedbringelse af CO2-udledning og støjniveau er i fokus.

VTL-120-elektrisk
VTL 120 Renault Master Elektrisk

Når kørsel med fossildrevne køretøjer er udelukket fra de indre byer, gågader, parker og andre områder, der er følsomme over for støjende og forurenende motorer, er det vigtige at vi kan tilbyde alternative løsninger. 

Her er hybridsystemet er et alternativ til en liftbil, der udelukkende betjenes af køretøjets dieselmotor. Den elektriske motor reducerer mærkbart støj og emission, der produceres af en dieselmotor, da denne er slukket under drift, og arbejdet kan udføres på den elektriske motor. Vi tilbyder forskellige hybridsystemer til både kassebiler, pick-ups og lastbiler, i både 12 og 48 volt konfigurationer og med enten Lithium-ion- eller VRLA GEL-batterier.

VTL 145-F Hybrid Sprinter

Hybridløsning - også til eftermontering

En hybridlift er en god løsning, hvis du ikke er klar til at gå all in på el. 

Næsten alle vores lifte kan tilbydes som hybrid. Det kræver kun, at der er tilstrækkelig nyttelast, da der skal tages højde for den ekstra vægt fra batteripakken. Kun ganske få modeller har ikke den overskydende nyttelast. 

Der er desuden også mulighed for eftermontering af hybridsystemet, så hvis dit nuværende Versalift produkt er uden batteripakke, men du ønsker dette, kan vi nemt opgradere din lift til hybrid.

Kontakt os, og bliv klogere på, om netop dit produkt har mulighed for eftermontering. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Det miljøbevidste valg

I de større europæiske byer bliver kravene til køretøjer stadig strengere. Især kravene til nedbringelse af CO2-udledning og støjniveau er i fokus.

Vores løsning til dette er at udstyre liftbilen med en elektrisk motor og en batteripakke – et hybridsystem.

Hybridsystemet er et miljøbevidst alternativ til en liftbil, der udelukkende betjenes af køretøjets dieselmotor. Den elektriske motor reducerer støj og emission, der produceres af en dieselmotor, da denne er slukket under drift.

Når du vælger en liftbil med hybridsystem kan liftbilen køres med både dieselmotoren og den elektriske motor.

Batteripakker

Et lithium-ion-batteri har kapacitet til et dagligt behov og oplades natten over. Ydeevnen falder kun til 80% efter ca. 2.000 genopladninger, og afhængigt af kapaciteten, vejer batteripakken mellem 90 og 180 kg. Den elektriske motor og alle batteri-celler opbevares mellem førerhuset og tårnet, så der ikke mister værdifuld plads i kassevognen. GEL-batterier, som vi bruger til de lastbilmonterede hybridsystemer, er markant tungere og billigere end Lithium-ion-batterierne. Med lignende ydelse vejer lithium- ion-batterier kun en tredjedel til sammenligning. Batteripakker kan eftermonteres på de fleste Versalift liftbiler. 

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere!

Scroll to Top