fbpx

Versalift Hybrid

Miljøvenlighed

Global opvarmning er en udfordring, som vi alle står over for i dag, og vi kan ikke vende vores blinde øje til de løbende ændringer i klimaet. Versalift har taget vores ansvar alvorligt og som leder gennem innovation, har Versalift konstrueret en serie af miljøvenlige liftløsninger.

Hybrid og 100% elektrisk

Versalift har længe været de tekniske pionererne i branchen. Den første 100% elektrisk chassis-monteret lift i verden var en Versalift og den blev vist frem til COP 15 i 2009. Markedet var ikke klar på daværende tidspunkt, så i stedet udviklede vi de mest alsidige hybrid-løsninger i branchen. Vi er stolte af at sige, at vi har den største og mest omfattende serie af hybride og fuldt elektrisk drevne lifte i dag.

VTL-120-elektrisk
VTL 120 Renault Master Elektrisk

Hybrid og elektrisk løsning

Når forurenende kørsel er udelukket fra de indre byer, gågader, parker og andre områder, der er følsomme over for støjende og forurenende motorer, kan Versalift tilbyde en lydløs og ikke-forurenende løsning for kunderne.

Den mest populære mulighed er hybrid-løsning, hvor et fossilt brændstof motorkøretøj er kombineret med en meget effektiv batteripakke der leverer strømmen til liften. Resultatet er en fuldstændig lydløs og ikke-forurenende liftdrift.

Hvis omgivelserne er endnu mere krævende, vil vores fuldt eldrevne løsning dække det. Med denne løsning, kan opgaven udføres helt emissionsneutral, og med absolut ingen ulempe for nærliggende omgivelser. Jobbet er gjort fuldstændig lydløst.

VTL 145-F Hybrid Sprinter

Hybrid løsning - også til eftermontering

En hybrid lift er en god løsning, hvis du ikke er klar til at gå all in på el. 

Næsten alle vores lifte kan tilbydes som hybrid. Det kræver kun, at der er tilstrækkelig nyttelast, da der skal tages højde for den ekstra vægt fra batteripakken. Kun ganske få modeller har ikke den overskydende nyttelast. 

Der er desuden også mulighed for eftermontering af Hybrid systemet, så hvis dit nuværende Versalift produkt er uden hybrid, men du ønsker dette, kan vi nemt opgradere din lift til hybrid.

Kontakt os, og bliv klogere på, om netop dit produkt har mulighed for eftermontering. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Det grønne valg

I de større europæiske byer bliver kravene til køretøjer stadig strengere. Især kravene til nedbringelse af CO2 udledning og støjniveau er i fokus.

Vores løsning til dette er at udstyre liftbilen med en elektrisk motor og en batteripakke; et hybridsystem.

Hybridsystemet er et miljøvenligt alternativ til en liftbil, der udelukkende betjenes af køretøjets dieselmotor. Den elektriske motor reducerer mærkbart støj og eliminerer al CO2 udledning, der produceres af en dieselmotor, da denne er slukket under drift.

Ved brug af en liftbil med et hybridsystem kan liftbilen køres med både dieselmotoren og den elektriske motor.

Vi tilbyder forskellige hybridsystemer til både kassebiler, pick-ups og lastbiler i både 12 og 48 volt konfigurationer og med enten Lithium-ion- eller VRLA GEL-batterier.

Lithium-Ion batteripakke

Et lithium-ion-batteri har kapacitet til et dagligt behov og oplades natten over.

Ydeevnen falder kun til 80% efter ca. 2.000 genopladninger, og afhængigt af kapaciteten, vejer batteripakken mellem 90 og 180 kg. 

Den elektriske motor og alle battericeller opbevares mellem førerhuset og tårnet, så der ikke mister værdifuld plads i kassevognen. 

GEL-batterier, som vi bruger til de lastbilmonterede hybridsystemer, er markant tungere og billigere end Lithium-ion-batterierne. Med lignende ydelse vejer lithiumion-batterier kun en tredjedel til sammenligning.

Scroll til toppen