Versalift tilbyder certificeret træning

TIME Danmark bliver Danmarks kun andet træningscenter, der kan tilbyde IPAF-certificeringer og PAL-kort (Powered Access Licence).

Et PAL-kort er dybest set et kørekort til lift, som er meget udbredt i f.eks. England, da det bl.a. kan bruges til at fraskrive virksomheder for et ansvar ved en eventuel ulykke, da de på den måde kan bevise, at operatøren var trænet til at benytte den pågældende type lift. Det er ikke så udbredt i Danmark, men der er begyndt at komme efterspørgsel efter det, i takt med at flere byggepladser (Facebook/Google) kræver PAL-kort som adgangskort!

Træningscenter åbner 1. november eller senere? Det har jeg ikke lige styr på. Snak med Per Trend-Poulsen om nærmere info. Det er ham, der skal stå for kurserne.

Som sagt er TIME nr. 2, da RIWAL tidligere i 2018 åbnede op for træning med base i Odense – og de er den eneste direkte konkurrent. Men det skal vi selvfølgelig ikke nævne noget om J

Vi vil tilbyde træning fra 2 lokationer i Danmark: Både vores hovedkontor i Farsø og vores afdeling Øst på Hedehusene. Derudover vil vi også køre ud til kunderne og tilbyde kurser direkte hos dem og med deres udstyr.

Per Trend-Poulsen er vores eneste instruktør. Han vil kunne tilbyde kurser i:

  • Kategori 1B (Lastbillift)
  • 3A (Saxlift)
  • 3B (Bomlift)
  • IAD (Insulated Aerial Device)
  • Harness
  • PAV (Push Around Vertical)

Det er specielt kurserne 3A og 3B der er de vigtigste, for det er typisk den type industrilifte, man vil skulle bruge på de byggepladser, hvor PAL-kortet er begyndt at blive et adgangskrav.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen