Almac lifte

Almac - innovation

Almac er et italiensk firma, som blev opstartet i 2013. Hos Almac, produceres der mini sakselifte på larvebånd. Disse produkter er designet til at gøre dit arbejde i højder endnu nemmere, uanset dit behov. Efter Almacs opstart og debut i 2013, blev Almac hurtigt et markedsledende firma, indenfor design og salg af sakselifte.

Italienske Almac producerer selvkørende, terrængående saxlifte monteret på bælteundervogne. Versalift i Denmark forhandler, supporterer og servicerer Almac i Danmark.

Teknologisk innovation

Almacs terrængående lifte er helt igennem unikke, som leverer løsninger til kundens behov i arbejdsdagen. 

De nyeste modeller fra Almac (-BL) har nivellerende undervogn i begge retninger, så du kan bruge saxliften på ramper, bakker og andre skrånede eller ujævne terræner. Dette system kaldes også bi-level, som er et system Almac har globalt patent på. 

Med en konventionel saxlift er du begrænset til at bruge maskinen på helt plane underlag. Dette system har gjort, at Almac har opnået anderkendelse i hele verden, samt modtaget en række internationale priser på flere messer.

Bi-level systemet blev udviklet i 2015, og er det første patent system, som Almac har udviklet. Systemet gør, at du har mulighed for at benytte liften på udfordrende overflader, samt hældninger – og samtidigt opnår høj sikkerhed.

Lift fra Almac

Vi tilbyder lige nu følgende produkter, på det danske marked:

Almac Crawler JIBBI

Anvendelig lift

Alle Almacs lifte er udstyret med et bi-system, som gør det muligt at benytte liften på hældninger. Typisk, kan Almacs lifte håndtere en langsgående og lateral nivellering på ≈ 15°. Se nærmere på vores produktsortiment af Alamac lifte nedenfor, og klik ind for at læse mere om produkternes maksimale nivellering. 

Liftene er meget anvendelige til professionelt havearbejde, typisk beskæring af hæk. Med en Almac lift, har du nemlig mulighed for at bevæge dig, samtidigt med at du opnår høj sikkerhed, under udførelse af dit arbejde. Derudover bliver liften ofte benyttet på byggepladser samt til vedligeholdelse af facader på bygninger. Liften hjælper dig til at opnå større arbejdshøjder, uden besvær. 

Liften kan benyttes indenfor, såvel som udenfor, og er meget behjælpelig til udførelse af arbejde eller vedligeholdelse i højden. Dette kan gøres med fuldstændig tryghed, med det sikre bi-level system. 

Almac Bi System

Det innovative bi-system gør det muligt at benytte liften på alle slags underlag, helt uden støtteben.

BL_1090EVO fra Almac

Almac lifte i Danmark og træning​​

Efter Almacs opstart og debut i 2013, blev Almac hurtigt et markedsledende firma, indenfor design og salg af sakselifte.

Almac benytter udelukkende 100% italiensk materiale og teknologi, til produktion af sine lifte. Deres skarpe øje for detaljer, valg af materialer og den konstante søgen efter innovation, betyder at Almac er en af de førende repræsentanter af italiensk produktion, med kreativt design. Hos Almac er man bevidst om sine materialer, og netop derfor er der meget fokus på kun at købe de bedste råvarer. Dette sikrer slutkunden et produkt af høj kvalitet og pålidelighed.

Forhandler af Almac

Versalift Danmark forhandler Almac produkter til det danske marked, samt servicere dem. Når du køber en Almac lift hos Versalift, får du samtidigt garanti, og muligheden for at tilkøbe service på dit produkt. Dermed, har du mulighed for at få serviceret din Almac lift i Danmark, her hos Versalift.

Almac lift

Kontakt os for et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os ved eventuelle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.​

Scroll to Top