OM VERSALIFT Denmark

VERSALIFT Denmark opbygger mere end 100 lifte om året på chassis og kassevogne til Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz, Polen, Østrig, Ungarn, Tjekkiet m.fl. Her leveres værkstedsindrettede, fuldtudstyrede og nøglefærdige liftkøretøjer til energisektoren og udlejning.

Vi leverer det rigtige køretøj til jobbet ved hjælp af:

  • Versalift® som er verdens mest solgte lift til montering på kassevogn og blandt verdens meste solgte lifte til chassismontering
  • Sortimo® som er professionel bilindretning til alle typer kørertøjer

TIME Manufacturing Company, Waco, Texas i USA, er verdens førende producent af bilmonterede mandskabslifte. Selskabet er opdelt i to produktdivisioner; Versalift og Condor, blev grundlagt i 1965 og anses for en af pionererne på området. I 1976 blev selskabet købt af O’Flaherty Holdings Limited, Dublin Irland. Versalift® er resultatet af kontinuerlig ingeniørudvikling og markedsstudier. Versalift® opfylder ANSI og er CE godkendt, og vi er certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001 standarderne.

VERSALIFT International, beliggende på de samme lokaler som VERSALIFT Denmark i Farsø, er den globale eksportdivision af TIME Manufacturing Company og ansvarlig for eksport af Versalift til hele verden bortset fra Nord- og Sydamerika. Det lokale salg sker fra et globalt netværk af lokale forhandlere – og her indgår VERSALIFT Denmark i puslespillet med dels montage til Europa og dels salg i Danmark.