Om Versalift

Om VERSALIFT Denmark

Versalift Denmark opbygger mere end 150 lifte om året på chassis og kassevogne til Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz, Polen, Østrig, Ungarn, Tjekkiet m.fl. Her leveres værkstedsindrettede, fuldtudstyrede og nøglefærdige liftkøretøjer til energisektoren og udlejning.

 

Om Versalift Denmark

Versalift Denmark er en international produktionsvirksomhed med hovedsæde i Farsø, Nordjylland. I mere end 55 år har vi hjulpet vores kunder med mandskabslifte, der er effektive, sikre og af høj kvalitet.

Med en produktion på ca. 1100 lifte pr. år og 185 ansatte er vi en af Europas førende producenter af bilmonterede lifte, både på chassis og kassevogne.

Vi opbygger lifte på chassis og kassevogne, og laver specialtilpassede indretningsløsninger og lakeringer efter behov, så de matcher jeres brand. Versalift er det naturlige valg til arbejde i højderne blandt andet indenfor energisektoren, gade- og trafikbelysning, udlejningsbranchen, vinduespolering etc.

Versalift tilbyder hybridløsninger og de mest alsidige batteridrevne lifte i branchen, såvel som liftbiler med alternativ drivkraft. Vi tilbyder forskellige hybridsystemer til både kassebiler, pick-ups og lastbiler, også til eftermontering.

Førende producent af bilmonterede lifte i Europa

Vi leverer omkring 450 stk. nøglefærdige biler pr. år med mandskabslifte til Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Schweiz, Polen, Østrig og Ungarn. De resterende lifte sendes til England og Frankrig, hvor de monteres på fabrik.

Versalift International er den globale eksportdivision af TIME Manufacturing Company og ansvarlig for eksport af Versalift til hele verden bortset fra Nord- og Sydamerika. Det lokale salg sker fra et globalt netværk af lokale forhandlere – og her indgår Versalift Denmark i puslespillet med dels montage til Europa og salg i Danmark. I Norden er vi repræsenteret med datterselskaber i Sverige og Norge.

  • Versalift® er Europas mest solgte lift til montering på kassevogn og chassismontering
  • Sortimo® er professionel værkstedsindretning til alle typer køretøjer

Vi leverer det rigtige køretøj til jobbet ved hjælp af:

  • Versalift® som er verdens mest solgte lift til montering på kassevogn og blandt verdens meste solgte lifte til chassismontering
  • Sortimo® som er professionel bilindretning til alle typer kørertøjer

Versalift International, beliggende på de samme lokaler som Versalift Denmark i Farsø, er den globale eksportdivision af TIME Manufacturing Company og ansvarlig for eksport af Versalift til hele verden bortset fra Nord- og Sydamerika. Det lokale salg sker fra et globalt netværk af lokale forhandlere – og her indgår Versalift Denmark i puslespillet med dels montage til Europa og dels salg i Danmark. 

Hele Danmarks liftleverandør

Versalift Denmark sælger, monterer og servicerer mandskabslifte monteret på køretøjer samt bilindretning. Vores brand Versalift® er verdens mest solgte lift til montering på kassevogn og blandt de mest solgte til montering på chassis. Versalift tilbydes i tre klasser; Light Range, Medium Range og HD (Heavy Duty) Range afhængigt af dit behov.

Med Versalift Denmark får du adgang til sikre arbejdshøjder fra 9 til 18 meter monteret på kassebil og fra 9 til 100 meter monteret på chassis. Vi monterer lifte på kassevogne med en totalvægt på mellem 2,9 og 7,5 ton og på chassis fra en totalvægt på 3 ton.

Bilindretning Nordjylland ved Versalift Denmark tilbyder professionel bilindretning til alle typer køretøjer til kunder med og uden lift.

Time Manufacturing

 TIME Manufacturing Company, Waco, Texas i USA, er verdens førende producent af bilmonterede mandskabslifte. Selskabet er opdelt i to produktdivisioner; Versalift og Condor, blev grundlagt i 1965 og anses for en af pionererne på området. I 1976 blev selskabet købt af O’Flaherty Holdings Limited, Dublin Irland. Versalift® er resultatet af kontinuerlig ingeniørudvikling og markedsstudier. Versalift® opfylder ANSI og er CE godkendt, og vi er certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001 standarderne.

 

1965

– The first ever Versalift, the Versalift V-24 introduced in Texas.

1973

– The first telescopic models, the TEL-28 and VANTEL, are introduced.

1973

– Versalift is first with a telescopic platform on a 3.5 t panel van.

– The up-under subframe is introduced.

1977

– The first Versalift is sold in Europe.

1985

The walk-in cage for easy cage access is introduced.

1986

Up-under radial outriggers are introduced.

1988

The EUROTEL series is introduced.

1990

The Walk Through System for vans is introduced.

1991

The ET series is introduced.

2002

TIME receives a patent for its hydraulic axle locking system.

2006

– The VT series is launched.

2009

A 100% electrical lift vehicle is introduced.

2011

The TIME Smartbox tool cabinet system is introduced.

2013

The ET series is redesigned and rebranded as the ETL and ETM.

2015

Versalift celebrates 50 years in the industry.

2016

– Milestone of #20.000 vanmounted units sold.

– Versalift is ready for the Euro 6 emission standard.

– Versalift #100,000 is sold.

2021

– Versalift in Denmark reaches 1000 VTL/VDT/VTM.

– TMC buying FE and Movex.

– Opening Versalift Sales and Service Office Sweden.

2022

– TMC buying FE and Movex.

– Opening of Versalift Sales Office Spain.

2023

– Opening of Versalift Sales and Service Office Norway.

– Opening of Versalift Manufacturer, provider of sales, service, spare parts and training in Ireland