Om Versalift

Om VERSALIFT Denmark

Versalift Denmark opbygger mere end 150 lifte om året på chassis og kassevogne til Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz, Polen, Østrig, Ungarn, Tjekkiet m.fl. Her leveres værkstedsindrettede, fuldtudstyrede og nøglefærdige liftkøretøjer til energisektoren og udlejning.

 

Om Versalift Denmark

Versalift Denmark er en international produktionsvirksomhed med hovedsæde i Farsø, Nordjylland. I mere end 55 år har vi hjulpet vores kunder med mandskabslifte, der er effektive, sikre og af høj kvalitet.

Med en produktion på ca. 1100 lifte pr. år og 185 ansatte er vi en af Europas førende producenter af bilmonterede lifte, både på chassis og kassevogne.

Vi opbygger lifte på chassis og kassevogne, og laver specialtilpassede indretningsløsninger og lakeringer efter behov, så de matcher jeres brand. Versalift er det naturlige valg til arbejde i højderne blandt andet indenfor energisektoren, gade- og trafikbelysning, udlejningsbranchen, vinduespolering etc.

Versalift tilbyder hybridløsninger og de mest alsidige batteridrevne lifte i branchen, såvel som liftbiler med alternativ drivkraft. Vi tilbyder forskellige hybridsystemer til både kassebiler, pick-ups og lastbiler, også til eftermontering.

Førende producent af bilmonterede lifte i Europa

Vi leverer omkring 450 stk. nøglefærdige biler pr. år med mandskabslifte til Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Schweiz, Polen, Østrig og Ungarn. De resterende lifte sendes til England og Frankrig, hvor de monteres på fabrik.

Versalift International er den globale eksportdivision af TIME Manufacturing Company og ansvarlig for eksport af Versalift til hele verden bortset fra Nord- og Sydamerika. Det lokale salg sker fra et globalt netværk af lokale forhandlere – og her indgår Versalift Denmark i puslespillet med dels montage til Europa og salg i Danmark. I Norden er vi repræsenteret med datterselskaber i Sverige og Norge.

  • Versalift® er Europas mest solgte lift til montering på kassevogn og chassismontering
  • Sortimo® er professionel værkstedsindretning til alle typer køretøjer

Vi leverer det rigtige køretøj til jobbet ved hjælp af:

  • Versalift® som er verdens mest solgte lift til montering på kassevogn og blandt verdens meste solgte lifte til chassismontering
  • Sortimo® som er professionel bilindretning til alle typer kørertøjer

Versalift International, beliggende på de samme lokaler som Versalift Denmark i Farsø, er den globale eksportdivision af TIME Manufacturing Company og ansvarlig for eksport af Versalift til hele verden bortset fra Nord- og Sydamerika. Det lokale salg sker fra et globalt netværk af lokale forhandlere – og her indgår Versalift Denmark i puslespillet med dels montage til Europa og dels salg i Danmark. 

Hele Danmarks liftleverandør

Versalift Denmark sælger, monterer og servicerer mandskabslifte monteret på køretøjer samt bilindretning.

Med Versalift Denmark får du adgang til at sikre arbejdshøjder fra 11 til 19 meter monteret på kassebil og fra 11 til 90 meter monteret på chassis. Vi monterer lifte på kassevogne med en totalvægt på mellem 2,9 og 7,2 ton og på chassis fra en totalvægt på 3,5 ton.

Bilindretning Nordjylland ved Versalift Denmark, tilbyder professionel bilindretning til alle typer køretøjer til kunder med og uden lift.

Versalift har udover egen produktion, også forhandlingen og et bredt sortiment i Danmark af Ruthmann, Ecoline, Blue Lift, Almac, Hinowa, Movex og France Elevateur.

Time Manufacturing

 TIME Manufacturing Company, Waco, Texas i USA, er verdens førende producent af bilmonterede mandskabslifte. Selskabet er opdelt i to produktdivisioner; Versalift og Condor, blev grundlagt i 1965 og anses for en af pionererne på området. I 1976 blev selskabet købt af O’Flaherty Holdings Limited, Dublin Irland. Versalift® er resultatet af kontinuerlig ingeniørudvikling og markedsstudier. Versalift® opfylder ANSI og er CE godkendt, og vi er certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001 standarderne.

 

1965

Den første Versalift, Versalift V-24, introduceres i Texas.

1973

De første teleskopiske modeller, TEL-28 og VANTEL, er introduceret.

1973

Versalift er først med en teleskopisk platform på en 3.5 t varevogn.

Op-under støtteben bliver introduceret.

1977

Den første Versalift bliver solgt i Europa

1985

Walk-in kurv der giver nem adgang, bliver introduceret.

1986

Op-under radial støtteben bliver introduceret.

1988

EUROTEL serien bliver introduceret.

1990

Walk-Through systemet til varevogne bliver introduceret.

1991

ET serien bliver introduceret.

2002

TIME modtager en patent på deres hydrauliske aksellås system.

2006

VT serien lanceres.

2009

Et 100% elektrisk lift køretøj introduceres.

2011

TIME Smartbox værkstøjsskabs system introduceres.

2013

ET serien re-designes og re-brandes som ETL og ETM.

2015

Versalift fejrer 50 år i branchen.

2016

En milepæl på 20.000 varevognsmonterede enheder solgt.

Versalift er klar til Euro 6 emission standard.

Versalift #100,000 solgt.

2022

TIME Manufacturing Company køber France Elevateur.

Versalift åbner salgsafdeling i Spanien.

2023

Versalift åbner salgs- og servicekontor i Norge.

Versalift åbner produktion, salgs- og servicekontor og reservedelslager og træning i Irland.

Scroll to Top