Brugte lifte

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os.

Versalift Danmark forhandler et hav af forskellige brugte lifte. På siden ovenfor kan du finde hele udvalget. Versalift forhandler HINOWASKYJACKALMACRUTHMANN og naturligvis VERSALIFT maskiner. Du kan bl.a. finde brugte saxlifte (sakselifte), lifte på kassebiler, trailerlifte og meget mere til en god pris.

Liftene er som udgangspunkt brugt til udlejning, og tilstanden af liften rangeres mellem 1-5, hvor fem er det bedste. Dette kan du læse mere om på det enkelte produkt, på Mascus’s hjemmeside.

Ved køb af en brugt lift, får du en favorabel pris, men det er samtidigt en her og nu løsning, da liften kan afhentes med det samme. Dette er meget anvendeligt, hvis du står og skal bruge liften lige nu, og derfor ikke har tid til at vente på produktet. En brugt lift kan være løsningen for dig, hvis du står midt i et bygge projekt, og skal bruge en lift af høj kvalitet, hurtigst muligt.

Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i en brugt lift, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Hjælp til at træffe det rette valg

Vi hjælper dig gerne med at træffe det rette valg. Vi har mange års erfaring indenfor lift området, og vi sidder derfor altid klar til at hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg, også indenfor brugte lifte.  

Kontakt Jesper .

Jesper Krogh Jensen

Sales Manager Denmark
+45 2890 7953
jesperkj@versalift.dk

Scroll to Top