Finansiering

VERSALIFT Denmark tilbyder flere forskellige finansieringstyper, der hver især appellerer til forskellige kunder med forskellige økonomiske præferencer. Hos VERSALIFT Denmark kan du finansiere produkter og ydelser ved køb, leje eller leasing.

Vi står altid klar til at vejlede dig om dine finansieringsmuligheder.

Udlejning af liftkøretøjer

Markedet for servicering af gadebelysning har ændret sig markant de seneste år, da kommuner ofte sender opgaverne i licitation.

For vores kunder betyder det, at behovet for liftkøretøjer kan ændre sig fra år til år, ligesom der kan opstå akutte behov.

Vi har oplevet, at ønsket om at leje liftkøretøjer er stigende, og vores gode kunder har efterlyst fleksible løsninger. Vi har fulgt med tiden og har igennem mange år udviklet lejekoncepter til vores kunder.

Hvorfor leje?
Fordelen ved at leje frem for at købe er, at du opnår større fleksibilitet og bedre kan tilpasse din flåde til ændringer i efterspørgslen – hvis du eksempelvis forventer en tidsbegrænset stigning i efterspørgslen.

Vi kan altid give et konkurrencedygtigt tilbud på såvel korttidsleje (op til 24 måneder) som langtidsleje (over 24 måneder). Vi udlejer fortrinsvis nyere brugte køretøjer.

Finansiel leasing

VERSALIFT samarbejder med flere leasingselskaber.

Dette giver os mulighed for at give et attraktivt leasingtilbud, som en del af en god handel.

Ved finansiel leasing står du selv for restværdien på bilen ved udløb af aftalen.
Det betyder, at du selv skal sælge bilen og dække et evt. tab lige, såvel som du også har muligheden for at score en gevinst.
I forhold til almindelig lånefinansiering eller en kassekredit giver finansiel leasing dig følgende fordele:

  • Begrænsede etableringsomkostninger
  • Undgå at binde kapital i aktiver
  • Bevar den fulde brugsret over aktivet
  • En løsning der er tilpasset indtjening og levetid
  • Løbende skattemæssig driftsudgift i stedet for en stor anlægsinvestering
  • Indgår du en aftale omkring finansiel leasing hos Jyske Finans, hjælper vi dig naturligvis med fastsættelse af restværdien, således vi sikrer dig bedst muligt imod tab
Bed om et godt leasingtilbud i forbindelse med tilbud på produkter fra VERSALIFT.

Brug for hjælp til finansiering?

Scroll til toppen