fbpx

Ruthmann lastbillifte

Ruthmann – kvalitetslifte

Ruthmann er en moderne og innovativ liftproducent, der opererer med stor succes såvel nationalt som internationalt. Versalift, har haft et tæt samarbejde med Ruthmann siden 2011, hvor vi i Danmark har forhandlet et bredt sortiment af Ruthmann lifte, samt serviceret dem.

Ruthmann startede som et lille firma i Tyskland, som solgte cykler og symaskiner, helt tilbage i 1901. De solgte senere værkstedvogne og trækvogne, hvilket er fundamentet for, hvad der i dag er en global virksomhed, som producerer og sælger kvalitets lifte, med hovedkontor i Tyskland.

Steiger fra Ruthmann
Lift fra Ruthmann

Vi tilbyder lige nu 17 forskellige Steiger produkter, som du kan læse mere om nedenfor. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. 

Produktlinjen fra Ruthmann

Produktlinjen som vi tilbyder, er Steiger®-serien. Alle produkterne produceres i Tyskland, men distribueres i Norden af Versalift. Vi hos Versalift sætter pris på samarbejdet med Ruthmann, som sikrer bred distribution til Norden. Dette sikrer også, at vi imødekommer vores kunders behov, ved at kunne tilbyde produkter til flere forskellige arbejdssituationer.

Vi er ansvarlige for salget og markedsføringen af hele Steiger produktlinjen, som har en arbejdshøjde fra 27 til 90 meter. Vores tætte samarbejde har sikret et bredt produktudvalg til flere lande, af Ruthmanns produkter i hele Skandinavien. Det fordelagtige samarbejde betyder, at vi kan tilbyde vores lifte på det tyske marked samt Schweitz og Østrig, samt at vi har et bredere produktsortiment på det Nordiske marked.

Kvalitetsproduktion

Mange af Ruthmanns lifte er udstyret med et innovativt bomsystem, som er lavet af stærkt højstyrkestål. Dette giver dig en god rækkevidde og gode arbejdsmuligheder – uanset arbejdssituationen. Højstyrkestålet maksimerer stabilitet, samt minimerer af den samlede vægt af køretøjet.

Kontrolpanel

Produktserien Height performance kan styres fra tre steder Bag på køretøjet, fra passagersiden og fra kurven.  hvilket effektiviserer dit tidsforbrug, på placering af støtteben. Dette sikrer dig bedre oveblik over liften, og øger din sikkerhed på arbejdspladsen. Opsætningstiden af køretøjet er desuden reduceret, grundet nemmere placering af støttebenspladerne. Støttebenene kan også styres fra passagersiden, eller direkte fra kontrolpanelet, som befinder sig i kurven. Den automatiske sammenpakning af liften sparer dig værdifuld tid, og er meget brugervenlig.

Det nye moderne kontrolpanel er udstyret med et omfattende display, med praktisk kontrol, som sikrer nem, sikker og intuitiv kontrol af liften, selv når du bruger arbejdshandsker.

Ruthmanns kontrolpanel tilbydes i flere versioner, og det vil afhænge af hvilken model man vælger, om der medfølger et display i kontrolpanelet.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os.

Lift fra Ruthmann

Kontakt os for et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os ved eventuelle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Scroll til toppen