Ruthmann lastbillifte

Ruthmann – kvalitetslifte

Steiger fra Ruthmann

Vi tilbyder lige nu 17 forskellige Steiger produkter, som du kan læse mere om nedenfor. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Moderne og innovativ

Ruthmann er en moderne og innovativ liftproducent, der opererer med stor succes såvel nationalt som internationalt. Versalift, har haft et tæt samarbejde med Ruthmann siden 2011, hvor vi i Danmark har forhandlet et bredt sortiment af Ruthmann lifte, samt serviceret dem.

Produktlinjen

Produktlinjen som vi tilbyder, er Steiger®-serien. Alle produkterne produceres i Tyskland, men distribueres i Norden af Versalift. Vi hos Versalift sætter pris på samarbejdet med Ruthmann, som sikrer bred distribution til Norden, og vi imødekommer kunders behov.

Global virksomhed

Ruthmann startede som et lille firma i Tyskland, som solgte cykler og symaskiner, helt tilbage i 1901. De solgte senere værkstedvogne og trækvogne, hvilket er fundamentet for, hvad der i dag er en global virksomhed, som producerer og sælger kvalitets lifte, med hovedkontor i Tyskland.

Salg og markedsføring

Vi er ansvarlige for salget og markedsføringen af hele Steiger produktlinjen, som har en arbejdshøjde fra 27 til 90 meter. Vores tætte samarbejde har sikret et bredt produktudvalg til flere lande, af Ruthmanns produkter i hele Skandinavien.

Lift fra Ruthmann
Innovativt system

Kvalitetsproduktion​

Bomsystem

Mange af Ruthmanns lifte er udstyret med et innovativt bomsystem, som er lavet af stærkt højstyrkestål. Dette giver dig en god rækkevidde og gode arbejdsmuligheder – uanset arbejdssituationen. Højstyrkestålet maksimerer stabilitet, samt minimerer af den samlede vægt af køretøjet.

Overblik og sikkerhed

Produktserien Height performance kan styres fra tre steder bag på køretøjet, fra passagersiden og fra kurven. hvilket effektiviserer dit tidsforbrug, på placering af støtteben. Dette sikrer dig bedre oveblik over liften, og øger din sikkerhed på arbejdspladsen.

Opsætningstid

Opsætningstiden af køretøjet er desuden reduceret, grundet nemmere placering af støttebenspladerne.

Støtteben

Støttebenene kan også styres fra passagersiden, eller direkte fra kontrolpanelet, som befinder sig i kurven. 

Moderne kontrolpanel

Den automatiske sammenpakning af liften sparer dig værdifuld tid, og er meget brugervenlig.

Det nye moderne kontrolpanel er udstyret med et omfattende display, med praktisk kontrol, som sikrer nem, sikker og intuitiv kontrol af liften, selv når du bruger arbejdshandsker. Ruthmanns kontrolpanel tilbydes i flere versioner, og det vil afhænge af hvilken model man vælger, om der medfølger et display i kontrolpanelet.

Ruthmann Steiger T400 lift
Ruthmann T 510HF Lift

Kontakt os for et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os ved eventuelle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.