fbpx

SERVICE

Versalift After Sales og Service

Versalift tilbyder professionel service og yder leveringsgaranti på reservedele mere end 10 år frem i tiden. Hos VERSALIFT har vi en veluddannet arbejdsstyrke, som er dedikeret til at sikre højeste kvalitet og god kundeservice.

 
 

Service og teknisk support

+45 99 66 16 16
service@versalift.dk

Garanti

+45 99 66 16 16
warranty@versalift.dk

Kurser

+45 20 15 75 76
pertp@versalift.dk

Reservedele

+45 98 63 24 33
parts@versalift.dk

(+45) 99 66 16 16

VERSALIFT Service: Fabriksvej 6 , 9640 Farsø – VERSALIFT Service Øst: Guldalderen 6D, 2640 Hedehusene

Frands Kristensen
Teknisk chef
frandsk@versalift.dk

Jakup Mortensen
Service chef
jakupm@versalift.dk

Per Trend-Poulsen
Service Test koordinator
pertp@versalift.dk

Jens Jørn Bystrup
Service Kvalitetskoordinator
jensjb@versalift.dk

Jørgen Jacobsen
Reservedelschef
joergenj@versalift.dk

Peder Kristensen
Servicetekniker
pederk@versalift.dk

René Larsen
Servicetekniker
renel@versalift.dk

Kim Hoeing
Servicetekniker
kimh@versalift.dk

Serviceværksteder

I vores serviceværksted klargør vi vores egne nye køretøjer og foretager alle service- og garantireparationer. Vi udfører også service på andre mærker end vores egne – og det uanset liftmærket;

 Versalift, Ruthmann, Hinowa, Falck-Schmidt, etc.
 
 

Serviceteknikere

Vores landsdækkende serviceorganisation er bemandet med egne specialuddannede serviceteknikere, som fortløbende uddannes i takt med den tekniske udvikling af lifte.

Servicevogne

Hver servicevogn er fuldt udrustet med reservedele til vore produkter, således at service eller reparation kan udføres hurtigt og effektivt.

After Sales

Liftkøretøjer fra Versalift er bygget til at klare daglig brug under de barske, danske vejrforhold med minimale drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Servicekontrakter

Vi tilbyder flere former for servicekontrakter, der sikrer dig en god nattesøvn uafhængigt af din risikoprofil. Basistilbuddet er et årligt serviceeftersyn foretaget af en certificeret servicetekniker fra VERSALIFT Denmark. Vi tilbyder servicekontrakter med omfattende reservedels- og servicegarantier – og vi kan endda tilbyde tilkøb af lånemaskiner, så du er 100% sikker på altid at have et liftkøretøj på vejen.

Kurser

Vores team af kompetente serviceteknikere afholder, servicekurser kurser til virksomheder, der selv ønsker at servicere deres Versalift. Herudover afholder vi certificeret operatørtræning og sikkerhedskurser, der klæder dine medarbejdere optimalt på. Vores medlemsskab af IPAF er din garanti for et gennemarbejdet kursusforløb, hvor dine medarbejdere lærer sikker og effektiv betjening af liftkørertøjer

 
 
Scroll til toppen