Skyjack lifte

Canadisk design

Skyjack er et canadisk firma, som er stiftet tilbage i 1985. Siden da, har Skyjack formået af opretholde et solidt omdømme, gennem kvalitet og pålidelighed, som findes i alle deres produkter. Skyjack blev et førende firma indenfor liftebranchen ved at levere maskinfunktioner, som kombinerer holdbarhed, kvalitet og brugervenlighed, hvilket gør Skyjack verdensberømte for sikkerhed af deres produkter.

I de sidste 30 år, har Skyjack været de første til at introducere udsving af komponentbakke på sakselifte, samt lancering af smalle og høje platforme som SJIII 3226.

Canadiske Skyjack producerer selvkørende mastlifte, saxlifte og bomlifte målrettet byggesektoren og er et populært valg verden over til maskinudlejning på grund af Skyjacks høje kvalitet og pålidelighed. Versalift Denmark forhandler og servicerer det fulde produktprogram fra Skyjack i hele Danmark.

Skyjack i snekørsel
SJ16 fra Skyjack

Høj sikkerhed og nem vedligeholdelse

Skyjack er meget bevidste om at producere produkter, som yder en høj sikkerhed for kunden. Alle Skyjacks produkter har et brugervenligt kontrolssytem, og er opbygget af farvede og nummererede ledninger, som gør det nemt for kunden at vedligeholde, når der skal foretages fejlfinding og løsning af problemer med komponenter.

Skyjack producerer tre forskellige lifttyper, sakselifte, bomlifte og mastelifte (søjlelifte).

Sakslifte:

Elektriske saxlifte kræver minimal vedligeholdelse, og egner sig qua deres kompakte dimensioner godt til arbejdsopgaver indendøre. 

Terrængående saxlifte er større og mere robuste saxlifte, der egner sig godt til arbejdsopgaver i lidt større højder udenfor på byggepladser.

Bomlifte:

Den største knækarms-bomlift kan nå mere end 8 meter op og over forhindringer på byggepladsen. Maskinerne er yderst robuste og har alle firehjulstræk og 360° rotation. 

Teleskop-bomliftene udmærker sig med et meget stort udrække, som knækarms-bomliftene ikke kan opnå.

Mastelifte (søjlelifte):

Mastlifte egner sig godt til arbejdsopgaver i begrænsede højder indendøre i lokaler uden for mange forhindringer. Har du behov for at nå højere op eller for at kunne arbejde udendørs, henviser vi i stedet til selvkørende sax- eller bom-lifte.

Sakselift – sikker og anvendelig arbejdsmåde

Saxlift Skyjack

Arbejde i højder

Sakselifte er designet til at transportere og hæve personer med sit værktøj op til højder, hvor der skal udføres arbejde. Liften benyttes, hvis det er enten ikke er muligt at komme op til med en stige, eller hvis sikkerheden simpelthen ikke er optimal. Her er en sakselift meget anvendelig, da du her har du en platform at stå på, så du nemt og sikkert kan komme op i højder, uden bekymringer. En elektrisk sakselift er en effektiv og økonomisk måde til at udføre arbejde i højder.

Forfinet kontrolsystem og funktioner

Skyjack er pioner indenfor kontrolsystem, som de har forfinet på igennem mange år. Dette har gjort, at de har optimeret styrbarheden og reduceret driftsstøjniveauet – samt tilbyder en reduceret opladningstid, som markant har forbedret batterilevetiden. Dette har reduceret energiforbruget og mindsket CO2-udslip. Dermed er Skyjacks lifte meget grønne, og imødekommer klimaudfordringer.

Råvarer af høj kvalitet

Alle Skyjacks produkter er produceret med gode råvarer af stål, så alle deres modeller er stærke og pålidelige. Skyjack har altid haft stor fokus på at producere maskiner med let service og let tilgængelige komponenter, hvilket gør at deres produkter er af høj kvalitet, samt skabt dem et stærkt globalt omdømme. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om Skyjacks produkter, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Skyjack lift

Kontakt os for et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os ved eventuelle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Scroll to Top